Sportmassage van den Broek

Sportmassage van den Broek vindt dat iedereen snel geholpen moet worden zodat ze snel pijnvrij zijn. In de praktijk is er een persoonlijke band en veel aandacht voor de klant. De behandelingen worden samengesteld naar de behoefte en wensen van de klant. Behandelingen zijn niet alleen voor sporters!
Dit doen we door gebruik te maken van (sport)massage, medical taping, voetzoolreflex massage, dry needling, cupping, personal training en adviezen.

Bedrijf is sinds 1990 begonnen en heeft de afgelopen jaren een echte vlucht gemaakt. Als er mensen een mail sturen of bellen voor een afspraak proberen we deze zo snel mogelijk in te plannen om te zorgen dat ze snel geholpen kunnen worden.

Martin is op dit moment diegene die het meeste binnen het bedrijf doet met zijn nodige ervaringen in de verschillende sporten en in combinatie met zijn verschillende opleidingen zorgt hij ervoor dat iedereen hier terecht kan en een persoonlijke band kan opbouwen met de klant.
Jan is iets meer op de achtergrond getreden en behandeld vooral zijn vaste klantenkring, ook valt hij in bij evenementen of bij ziekte.

Wat bieden wij

Massage

Massage geeft verbetering van de doorbloeding en stofwisseling. Het geeft stimulering van de spieractie en afdrijving van vocht.

Medical taping

Voor bijvoorbeeld ondersteunen van spieren en gewrichten, hooikoorts, houdingscorrecties en nog veel meer.

Dry needling

Met een speciale techniek worden de spieren met een dry needle aangeraakt, hierdoor ontspant de spier.

Cupping

Speciale cups die vacuüm zuigen stimuleert de bloedsomloop, waardoor afvalstoffen sneller afvoeren.

Onze tarieven

Iedereen is uniek en iedere klacht of behandeling is uniek. Vandaar dat er bij een gratis kennismakingsgesprek gekeken wordt wat er voor jou nodig is. Om een beeld te schetsen hieronder een lijst tarieven:

Ontspanning

35
  • Voor 25 minuten

Sportmassage arm/been

25-40
  • Voor 15-20 minuten

Sportmassage rug/nek

30-45
  • Voor 20-30 minuten

Medical tape Concept

10-30
  • Voor 15-30 minuten

Ben je verhinderd? Meld dit tijdig tot 24 uur voor aanvang van de behandeling. Je kunt tot 24 uur voor aanvang kosteloos afbellen, daarna wordt er het gehele (of een gedeelte) van de kosten van de behandeling op rekening genoteerd.

Samen jouw doelen bereiken?

Meld je aan en let’s get fit together!

AANMELDEN