Personal training

Lees hier meer over onze Personal training en hoe dat bij ons in zijn werk gaat.

Voeding

We hebben het dagelijks nodig, maar eet je wel gezond? Wij kunnen je hiermee helpen, lees hier meer!

Mountain bootcamps

Klik hier als je alle informatie wilt lezen over onze Mountain bootcamps.

Sportmassage vd Broek

Sportmassage van den Broek helpt sporters en niet sporters, mensen met nekklachten en rugklachten snel van de klachten af te komen, door gebruik te maken van sportmassage, medical taping, voetzoolreflex massage, dry-needling, cupping en personal training.

Naast sportmassage, kunt u ons ook inhuren voor bedrijfsmassages, evenementen masssage, medical taping en nog veel meer wat met massages te maken heeft.

Openingstijden

maandag 17:00 – 22:00
dinsdag 08:00 – 21:00
woensdag 17:00 – 22:00
donderdag 17:00 – 22:00
vrijdag 08:00 – 22:00
zaterdag 09:00 – 22:00
zondag 09:00 – 22:00

Door mijn sport rugby heb ik nog wel eens blessures, maar ik ben blij dat ik hier altijd goed geholpen wordt en snel weer mijn sport kan uitoefenen

Jony van den broek

Dankzij de goede begeleiding bij Fit Lokaal kanik (weer) klachtenvrij sporten. Door de verschillende disciplines aan te bieden onder een dak heb ik naast pijnvrij sporten ook het plezier weer terug gekregen. Dankzij de massage behandelingen was ik snel weer pijnvrij. Daarna ben ik aan de slag gegaan bij Mountain Bootcamps. Heerlijk trainen in de buitenlucht. Met daarnaast personal training en voedingsadviezen zat ik binnen no time weer op niveau en inmiddels daar ver overheen. Ik hoop nog vele jaren onder de deskundige leiding van Fit Lokaal te kunnen blijven sporten!

Olivier Zanen
Copyright © 2019 - Sportmassages