Loading...
Over ons2022-08-17T15:14:29+02:00

Wie zijn wij

Binnen het FitLokaal hebben we vele verschillende trainers, hieronder stellen ze zich allemaal even voor.

Martin van den Broek

Oprichter, eigenaar en trainer

Mijn naam is Martin van den Broek en ik heb een brede achtergrond in sport, welzijn en lesgeven.
In 2006 haalde ik mijn diploma sportmasseur en ging ik in het bedrijf van mijn vader werken. Sportmassage van den Broek heb ik in 2010 overgenomen en verder doorgebouwd. In 2013 ben ik begonnen met Mountain Bootcamps toen er een groepje mensen heel graag buiten wilde sporten. Een jaar later heb ik de eerste medewerker aangenomen en toen heeft alles een vogelvlucht genomen. In 2017 alles onder 1 bedrijf bij elkaar gezet Fit-lokaal.

Het team bestaat uit enthousiaste sportieve mensen, ze willen graag andere mensen net dat extra stapje laten zetten. Daar ben ik ook super trots op. Zo probeer ik het bedrijf ook te leiden en de trainingen te geven, iedereen wil voor elkaar dat extra stapje zetten.
Daarom is de bedrijfsslogan ook: Lets get fit together!

Jurgen Lammertink

Trainer
Hallo, mijn naam is Jurgen Lammertink. Ik ben werkzaam bij het bedrijf sinds november 2015. Met mijn 41 jaar ben ik het ‘oudje’ binnen het team. Ik vind het geweldig om deel van dit team te zijn. Er heerst een positieve, vooruitstrevende en motiverende atmosfeer. Dit geeft energie!

Op donderdagavonden en zaterdagochtenden verzorg ik bootcamptrainingen in Geldermalsen. De trainingen zijn gemoedelijk en gezellig, maar er wordt altijd keihard gewerkt. Ik vind het leuk om oefeningen waarbij kracht, coördinatie, balans, conditie en souplesse gecombineerd worden te verwerken in de reguliere trainingen. Bij de trainingen word ik geregeld ‘Coach’ genoemd. Dit vind ik een goede benaming, want de deelnemer haalt uiteindelijk zelf zijn/haar doelen en de trainer is er om dit proces te begeleiden.

Binnen het bedrijf werk en denk ik mee in de stappen die genomen worden om het bedrijf beter en groter te laten worden. Ik verzorg personal trainingen, bootcamptrainingen en smallgrouptrainingen. Daarnaast ben ik actief binnen bootcampkids en een programma voor scholen.

Mijn persoonlijke slogan: ‘FeelTired, FeelPowered, FeelGood!’

Vacatures

We zijn op zoek naar flexibel inzetbare trainers die graag dat stapje extra zetten om iemand dichter bij zijn doel te krijgen.

Heb je interesse mail dan naar info@fit-lokaal.nl

Onze mijlpalen

maart 2020

BartJan start als trainer

januari 2020

Personal Trainer van het jaar geworden

december 2019

juni 2019

Jan van den Broek met pensioen

maart 2019

januari 2019

maart 2018

januari 2018

Jeffrey start als trainer

februari 2017

Lancering nieuwe site en locatie Geldermalsen voor PT

januari 2017

november 2016

Invoering van app & Extra groep op zaterdagin Geldermalsen

juni 2016

Warming-up voor finale Cruyf Court

november 2015

oktober 2015

Uitbreiding naar Beesd, Deil en Tiel & extra groep op zondag

september 2015

Eerste medewerker Gerard & Nieuwe stagiair Mathijs

september 2014

Start stagiair Gerard

juni 2014

Rugby preseason training

maart 2014

Uitbreiding naar Opijnen, Eindhoven en extra groep in Meteren

september 2013

Video reviews

Sharon

Traint al vanaf begin van Mountain Bootcamps mee:
Ik vind de buiten trainingen fijn en sportief, fijner dan in een sportschool. Ik merk ook dat ik slanker wordt en vind vooral het einde van de training leuk. De killer, wordt alles nog eruit gehaald wat erin zit.

Olivier

Vind FitLokaal een topclub:

Is blij met de kleinschaligheid en persoonlijke begeleiding bij een lokale sportaanbieder

Christel

Nodigt jullie uit om een keer mee te komen doen:

Sport al langer tijd bij de club en beleeft veel lol, sporten en vooral lekker buiten. Ook is het laagdrempelig om een keer mee te komen doen

Reviews

Het werkt verslavend op de goede manier!! Trainingen NOOIT saai en NOOIT hetzelfde en niet het gevoel van niks gedaan te hebben en op eigen niveau trainen resultaat merk je aan je conditie en body kortom …. Ik zeg gewoon DOEN

Christel de Gram, Mountain Bootcamps

Erg toffe Bootcamp van Martin en Jurgen, speciaal voor onze wielerploeg Swaboladies.nl De deelnemers hadden het zwaar maar hadden zeker ook lol. Weten de deelnemers prima te motiveren!

Ed den Outer, Mountain Bootcamps

Afgelopen zaterdag erg leuke bootcamp gehad van fit lokaal! Er waren leuke attributen zoals kettlebells en een battle rope meegenomen. De oefeningen waren ook lekker afwisselend.

Tessa Neefjes, Mountain Bootcamps

Effectief en helemaal van deze tijd

Jony van den broek, Mountain Bootcamps

Erg geslaagd eerste bootcamp (van 5) voor 15 rugbyers in Eindhoven. Nu al aan het nadenken om meer bootcamps in te plannen tijdens de winterpause!

Chris Horgan, Mountain Bootcamps

Na 10 jaar niet meer gesport te hebben train ik sinds anderhalf jaar bij Mountain Bootcamps met een abonnement van 2x per week en ga elke keer met veel plezier stuk!

Met mede-bootcampers train je samen op individueel niveau en het is absoluut geen wedstrijd wie de beste of fitste is. Altijd varierende oefeningen op zowel kacht als conditioneel niveau en altijd buiten.

Vakkundige, gedreven en kritische trainers die weten waar ze het over hebben, jou duidelijk de oefeningen uitleggen, corrigeren en vooral aanmoedigen om toch nog die laatste paar seconden vol te houden!

Soms afzien en jezelf verwensen maar na een tijdje houd je het echt langer vol, dat is mijn ervaring en doe je bijvoorbeeld meer push-ups en squad jumps dan toen je begon. Je merkt dat je fitter wordt en sneller herstelt. Echt top, ga zo door MB!

Dave Pichel, Mountain Bootcamps

Geen training is hetzelfde en er wordt goed gelet op het individuele niveau. Hierdoor ga je na iedere training weer met een voldaan gevoel naar huis.

PJ Heidemann, Mountain Bootcamps

De bootcamp van FitLokaal was een leuke manier om het nieuwe seizoen af te trappen. We konden ons fysiek helemaal uitleven onder de professionele begeleiding van Martin en Jurgen.

Melanie Klement, Mountain Bootcamps

Heerlijk fanatiek sporten in de buitenlucht. Sporten op een eigen niveau waarbij iedereen zichtbaar vooruit gaat. De trainers zijn in staat iedereen naar eigen kunnen te beoordelen en vervolgens sportief te laten groeien.

Sarah van der Meijden, Mountain Bootcamps

Elke training is weer een feest. Dankzij super gemotiveerde trainers haal ik elke training het maximale uit mezelf. Dankzij verschillende meetmomenten is inzichtelijk wat mijn vooruitgang is.

Door de inzet en begeleiding van de trainers en de leuke medesporters is elke training weer een feest! Het hele jaar door buiten trainen in weer en wind geeft na afloop altijd een heerlijk voldaan gevoel.

Olivier Zanen, Mountain Bootcamps

Ik sport al 2 jaar bij Mountain bootcamps. Hierdoor blijf ik erg fit. Elke week wordt er een andere spiergroep getraind, waardoor ik in alles verbetering zie. Spieropbouw, conditie etc. Elk kwartaal Is er een meetweek waarbij ik mijn vooruitgang kan meeten. Elke keer weer spannend maar ontzettend motiverend om deze verbetering te kunnen zien. Hierdoor word ik nog meer gestimuleerd om te gaan bootcampen.

Sharon van den Broek, Mountain Bootcamps

Samen jouw doelen bereiken?

Meld je aan en let’s get fit together!

AANMELDEN