”Ik wil heel graag wat fitter worden, maar hoe blijf ik gemotiveerd en behaal ik écht mijn doel?”

Heb jij je bovenstaande vraag gesteld? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij helpen je jouw doelen te bereiken.

Vraag hier vrijblijvend alle informatie aan voor de nieuwjaarsactie!

De FitLokaal nieuwjaarsactie

Speciaal voor vrouwen

✅ Geeft je immuunsysteem een boost
✅ Altijd 1op1 begeleiding door een ervaren/professionele trainer
✅Verbeter je weerstand en conditie
✅ Persoonlijke begeleiding terwijl jij jouw doel behaalt
✅ Al 3 jaar achter elkaar personal trainer van het jaar
✅ Wekelijkse weeg momenten

Over FitLokaal

  • Personal Trainer van het jaar 2019/ 2020 / 2021
    • Meeste stemmen
    • Hoogste waardering
  • Uniek in Geldermalsen
    • Kleinschalig
    • Trainingsruimte voor jou alleen

Reviews

Geen training is hetzelfde en er wordt goed gelet op het individuele niveau. Hierdoor ga je na iedere training weer met een voldaan gevoel naar huis.

PJ Heidemann, Mountain Bootcamps

Elke training is weer een feest. Dankzij super gemotiveerde trainers haal ik elke training het maximale uit mezelf. Dankzij verschillende meetmomenten is inzichtelijk wat mijn vooruitgang is.

Door de inzet en begeleiding van de trainers en de leuke medesporters is elke training weer een feest! Het hele jaar door buiten trainen in weer en wind geeft na afloop altijd een heerlijk voldaan gevoel.

Olivier Zanen, Mountain Bootcamps

Erg toffe Bootcamp van Martin en Jurgen, speciaal voor onze wielerploeg Swaboladies.nl De deelnemers hadden het zwaar maar hadden zeker ook lol. Weten de deelnemers prima te motiveren!

Ed den Outer, Mountain Bootcamps

Heerlijk fanatiek sporten in de buitenlucht. Sporten op een eigen niveau waarbij iedereen zichtbaar vooruit gaat. De trainers zijn in staat iedereen naar eigen kunnen te beoordelen en vervolgens sportief te laten groeien.

Sarah van der Meijden, Mountain Bootcamps

Afgelopen zaterdag erg leuke bootcamp gehad van fit lokaal! Er waren leuke attributen zoals kettlebells en een battle rope meegenomen. De oefeningen waren ook lekker afwisselend.

Tessa Neefjes, Mountain Bootcamps

De bootcamp van FitLokaal was een leuke manier om het nieuwe seizoen af te trappen. We konden ons fysiek helemaal uitleven onder de professionele begeleiding van Martin en Jurgen.

Melanie Klement, Mountain Bootcamps

Effectief en helemaal van deze tijd

Jony van den broek, Mountain Bootcamps

Het werkt verslavend op de goede manier!! Trainingen NOOIT saai en NOOIT hetzelfde en niet het gevoel van niks gedaan te hebben en op eigen niveau trainen resultaat merk je aan je conditie en body kortom …. Ik zeg gewoon DOEN

Christel de Gram, Mountain Bootcamps

Na 10 jaar niet meer gesport te hebben train ik sinds anderhalf jaar bij Mountain Bootcamps met een abonnement van 2x per week en ga elke keer met veel plezier stuk!

Met mede-bootcampers train je samen op individueel niveau en het is absoluut geen wedstrijd wie de beste of fitste is. Altijd varierende oefeningen op zowel kacht als conditioneel niveau en altijd buiten.

Vakkundige, gedreven en kritische trainers die weten waar ze het over hebben, jou duidelijk de oefeningen uitleggen, corrigeren en vooral aanmoedigen om toch nog die laatste paar seconden vol te houden!

Soms afzien en jezelf verwensen maar na een tijdje houd je het echt langer vol, dat is mijn ervaring en doe je bijvoorbeeld meer push-ups en squad jumps dan toen je begon. Je merkt dat je fitter wordt en sneller herstelt. Echt top, ga zo door MB!

Dave Pichel, Mountain Bootcamps

Erg geslaagd eerste bootcamp (van 5) voor 15 rugbyers in Eindhoven. Nu al aan het nadenken om meer bootcamps in te plannen tijdens de winterpause!

Chris Horgan, Mountain Bootcamps

Ik sport al 2 jaar bij Mountain bootcamps. Hierdoor blijf ik erg fit. Elke week wordt er een andere spiergroep getraind, waardoor ik in alles verbetering zie. Spieropbouw, conditie etc. Elk kwartaal Is er een meetweek waarbij ik mijn vooruitgang kan meeten. Elke keer weer spannend maar ontzettend motiverend om deze verbetering te kunnen zien. Hierdoor word ik nog meer gestimuleerd om te gaan bootcampen.

Sharon van den Broek, Mountain Bootcamps