Family Fun Run

Welkom bij de Family Fun Run

De Family Fun Run is een evenement voor het hele gezin waarbij je kunt rennen, dansen, over stoere obstakels klimmen en plezier maken terwijl je ondergedompeld wordt in kleurenpoeders. Dit evenement is geschikt voor alle leeftijden vanaf 4 jaar, of je nu een hardloper bent of gewoon op zoek bent naar een leuk en actief uitje met je gezin.

Wat is de Family FunRun?
De Family Fun Run is een kleurrijk evenement dat door FitLokaal , Venturi trainingen en Chapeau kinderwerk wordt georganiseerd en dat draait om plezier en actief bezig zijn. Het parcours is verdeeld in zes verschillende startgroepen, elk met een eigen kleurthema. Je vind meerdere kleurenstations waar je ondergedompeld wordt in een wolk van kleurenpoeder. Over het gehele parcours kom je verschillende obstakels tegen waar je over of onderdoor moet. Aan het einde van de run wacht er een feestelijke afterparty op je met muziek en lekkere hapjes en drankjes.

We starten de run door over een stormbaan te stormen op naar het eerste kleurenstation. Zorg dat je goede schoenen aantrekt

Mede mogelijk gemaakt door:

Waar en wanneer vindt de Family Fun Run plaats?

De Family Fun Run vindt plaats op vrijdag 24 mei bij de ijsbaan in Enspijk. Het evenement begint om 15:00 uur en duurt tot ongeveer 18:00 uur. Het adres van de ijsbaan is:

IJsbaan Enspijk, Korte Veersteeg 1, 4157 GR Enspijk

Hoe kan ik meedoen?

Je kunt je inschrijven voor de Family Fun Run via onze website. Het inschrijfgeld bedraagt €10,- per persoon. Bij de inschrijving kun je aangeven in welke startgroep je wilt deelnemen. Het is ook mogelijk om als gezin in dezelfde startgroep te starten, zodat je samen kunt genieten van de kleurexplosie. Op locatie zullen allemaal andere festiviteiten georganiseerd worden zoals; sport en spel activiteiten en heb je zin in een hapje en een drankje dan kan dit tegen betaling worden gekocht bij onze foodtrucks.

Waar moet ik op letten tijdens de Family Fun Run?

Je krijgt van ons een wit shirt, zodat we goed de kleuren erop zien. Zorg er ook voor dat je kleding draagt die vies mag worden en waar je gemakkelijk in kunt bewegen. Ook krijg je een zonnebril om je ogen te beschermen tegen het kleurenpoeder. Verder raden we aan om je in te smeren met zonnebrandcrème.

We rennen over een weiland heen, dus zorg ervoor dat je goede schoenen aantrekt!

Door je in te schrijven voor ons evenement ga je akkoord met het maken van foto’s tijdens de Family Fun Run. Deze zullen later gedeeld worden. We kijken ernaar uit om jouw stralende momenten vast te leggen en te delen!

Jou Logo Hier

stuur een email

naar ons en vraag

naar de mogelijkheden

Brasserie Meat The Butcher

Robotica accounting

Kanovaren.nl

Kroeze Beesd

coachingxiejegraag

Als je mee doet met deze run ga je akkoord met de algemene voorwaarden en ben je bekend met de risico’s van deelname aan dit event. In onderstaande document staat alles nogmaals beschreven.

Voorwaarde Family Fun Run

Wij kunnen jullie hulp nog goed gebruiken!

Dit jaar pakken we het groots aan en willen graag deze sportieve en gezellige middag organiseren voor iedereen die het leuk vindt om mee te doen. Dit evenement wordt belangeloos georganiseerd door Fitlokaal Geldermalsen, Venturi trainingen Meteren en Chapeau Kinderwerk. We maken gebruik van subsidiegelden en sponsoren om dit evenement betaalbaar voor iedereen aan te bieden.

Hierbij hebben we nog hulp nodig. Wilt u een bijdrage aan dit evenement bieden in welke vorm dan ook? U kunt hiervoor contact opnemen met silvia@chapeaukinderwerk.nl of via het telefoonnummer : 06-27120244

Wij hopen iedereen op 24 mei te zien!