Welkom bij de Family Color Run

De Family Color Run is een evenement voor het hele gezin waarbij je kunt rennen, dansen en plezier maken terwijl je ondergedompeld wordt in kleurenpoeders. Dit evenement is geschikt voor alle leeftijden, of je nu een hardloper bent of gewoon op zoek bent naar een leuk en actief uitje met je gezin.

Wat is de Family Color Run?

De Family Color Run is een kleurrijk evenement dat draait om plezier en actief bezig zijn. Het parcours is verdeeld in vier verschillende startgroepen, elk met een eigen kleurthema. Je vind meerdere kleurenstations waar je ondergedompeld wordt in een wolk van kleurenpoeder. Aan het einde van de run wacht er een feestelijke afterparty op je met muziek.

We starten de run door over een stormbaan te stormen op naar het eerste kleurenstation. Zorg dat je goede schoenen aantrekt!

Waar en wanneer vindt de Family Color Run plaats?

De Family Color Run vindt plaats op vrijdag 23 juni bij de ijsbaan in Enspijk. Het evenement begint om 15:00 uur en duurt tot ongeveer 18:00 uur. Het adres van de ijsbaan is:

IJsbaan Enspijk Oosterweg 4 4157 PB Enspijk

Hoe kan ik meedoen?

Je kunt je inschrijven voor de Family Color Run via onze website. Het inschrijfgeld bedraagt €5,- per persoon. Bij de inschrijving kun je aangeven in welke startgroep je wilt deelnemen. Het is ook mogelijk om als gezin in dezelfde startgroep te starten, zodat je samen kunt genieten van de kleurexplosie. Op de ijsbaan zullen allemaal andere festiviteiten georganiseerd worden vanuit welzijn west betuwe waar je gratis aan mee kan doen.

Waar moet ik op letten tijdens de Family Color Run?

Je krijgt van ons een wit shirt, zodat we goed de kleuren erop zien. Zorg er ook voor dat je kleding draagt die vies mag worden en waar je gemakkelijk in kunt bewegen. Ook krijg je een zonnebril om je ogen te beschermen tegen het kleurenpoeder. Verder raden we aan om je in te smeren met zonnebrandcrème.

We rennen over een weiland heen, dus zorg ervoor dat je goede schoenen aantrekt!

Door je in te schrijven voor ons evenement ga je akkoord met het maken van foto's tijdens de Color Run. We kijken ernaar uit om jouw stralende momenten vast te leggen en te delen!