Jurgen

Eigenaar en trainer
Hallo, mijn naam is Jurgen Lammertink. Ik ben werkzaam bij het bedrijf sinds november 2015. Met mijn 41 jaar ben ik het ‘oudje’ binnen het team. Ik vind het geweldig om deel van dit team te zijn. Er heerst een positieve, vooruitstrevende en motiverende atmosfeer. Dit geeft energie!

Op donderdagavonden en zaterdagochtenden verzorg ik bootcamptrainingen in Geldermalsen. De trainingen zijn gemoedelijk en gezellig, maar er wordt altijd keihard gewerkt. Ik vind het leuk om oefeningen waarbij kracht, coördinatie, balans, conditie en souplesse gecombineerd worden te verwerken in de reguliere trainingen. Bij de trainingen word ik geregeld ‘Coach’ genoemd. Dit vind ik een goede benaming, want de deelnemer haalt uiteindelijk zelf zijn/haar doelen en de trainer is er om dit proces te begeleiden.

Binnen het bedrijf werk en denk ik mee in de stappen die genomen worden om het bedrijf beter en groter te laten worden. Ik verzorg personal trainingen, bootcamptrainingen en smallgrouptrainingen. Daarnaast ben ik actief binnen bootcampkids en een programma voor scholen.

Mijn persoonlijke slogan: ‘FeelTired, FeelPowered, FeelGood!’

Korte samenvatting:

Naam: Jurgen Lammertink
Leeftijd: 41 jaar
Datum gestart: November 2015
Titel: Eigenaar en trainer
Mensen zeggen: Ik word geregeld ‘Coach’ genoemd
Slogan: FeelTired, FeelPowered, FeelGood!
Copyright © 2020 - Mountain Bootcamps