Over Bootcamp voor Kids

Iedere training bestaat uit meerdere onderdelen: je begint met een warming-up en eindigt met een cooling down. Daartussen zijn meestal meerdere circuitoefeningen afgelegd met wekelijks de focus op verschillende lichaamsgedeeltes. Er wordt dan meer aandacht besteed aan bijvoorbeeld de benen, de armen of de buik.

Mountain Bootcamps maakt veel gebruik van oefeningen die met twee of meer personen gedaan moeten worden, dit zorgt ervoor dat je leert elkaar te helpen.

Daarnaast proberen we tijdens trainingen grenzen te vinden en te verleggen, door doorzettingsvermogen en discipline onder de aandacht te brengen en te oefenen.

Een maand abonnement kost maar 17,50 euro per maand voor de kids trainingen. Kijk voor meer informatie bij tarieven.

BreakOutRun

Ieder jaar doen wij mee met verschillende obstakel runs. Een van onze favorieten is hierbij de BreakOutRun in Schaijk op zaterdag 2 en zondag 3 juni.

Dit jaar hebben we voor verschillende groepen een geweldig pakket samengesteld.

Voor de Kids bootcamp groep in Meteren en Geldermalsen: Voor iedereen in de leeftijd van 6-11 jaar* hebben we een pakket voor 70 euro. Ben je al wat ouder dan liggen de kosten wat hoger, namelijk tot 15 jaar 77 euro.

Hierin zitten wekelijkse trainingen tot en met 10 Juni en het ticket voor de run.

Nog een aantal andere punten om rekening mee te houden: Je krijgt hierbij een strippenkaart die geldig is tot 10 juni. Er moet zelf voor vervoer gezorgd worden naar de BreakoutRun toe, we zullen zoveel mogelijk carpoolen.

*voor deze groep moeten een aantal begeleiders mee rennen bij de BreakoutRun, ze moeten hiervoor een ticket kopen. Het is ook mogelijk dat wij deze verzorgen, maar hier zitten meerkosten aan.

Copyright © 2019 - Mountain Bootcamps