Bootcamps

Over Bootcamps

Iedere Bootcamp bestaat uit meerdere onderdelen:

Je begint de bootcamp met een warming-up en eindigt met een cooling down. Daartussen zijn meestal meerdere circuitoefeningen afgelegd met wekelijks de focus op verschillende lichaamsgedeeltes. Er wordt dan meer aandacht besteed aan bijvoorbeeld de benen, de armen of de buik.

Bootcamp op jouw niveau

Iedereen traint bij Mountain Bootcamps op zijn eigen niveau en met een groep mensen die ongeveer hetzelfde niveau hebben: op die manier komt er nooit teveel verschil onderling. Wel komt het voor dat de één natuurlijk sterker is in de benen en de ander juist beter is in buik- of armspieren.
Mountain Bootcamps maakt veel gebruik van oefeningen die met twee of meer personen gedaan moeten worden, dit maakt de training altijd erg gezellig. Met de bootcamps gebruiken we regelmatig verschillende voorwerpen, zoals: autobanden, Swiss ball, Speedladder, Kettlebel, Ringen en nog veel meer. Naast wat we meenemen gebruiken we ook van alles wat in de omgeving staat of ligt, zoals banken en tafels.

De Meetweek

Bootcamp Meetweek

Bootcampen is leuk natuurlijk maar ben je benieuwd of je sterker, fitter en sneller geworden bent met het bootcampen? Uiteindelijk kun je alleen weten of je vooruit bent gegaan door het te meten en daarom maken wij van Mountain Bootcamps gebruik van de Meetweek.

De Meetweek voeren wij 4 keer per jaar uit tijdens een training om jouw vooruitgang te meten.  Tijdens deze week zal er een circuit worden afgelegd met daarin verschillende oefeningen waarbij het de bedoeling is om op elk onderdeel zo hoog mogelijk te scoren.

Bootcamp meetweek aanmelden

Wanneer je je aanmeldt ontvang je het groene shirt. Dit groene shirt krijgt iedereen die net begonnen is ongeacht het fitnessniveau. Tijdens de Meetweek kan je lintjes verdienen om op je shirt te spelden. Heb je drie lintjes verzameld dan mag je de volgende meetweek de uitdaging aan gaan om een nieuw shirt te verdienen. Ieder shirt staat gelijk aan een hogere moeilijkheidsgraad waarbij de oefeningen tijdens de meetweek steeds moeilijker worden.

Wanneer je groen hebt behaalt ga je verder naar Blauw, rood en uiteindelijk zwart voor de echte sportfanaten.

Benieuwd welk niveau jij kun halen?

Schrijf je dan nu in!

Gratis sporten

Gratis sporten bij Mountain Bootcamps

Interesse in een half jaar lang gratis sporten?

Wanneer je 3 vrienden aanmeld die hetzelfde abonnement nemen als jij krijg je van ons een half jaar lang gratis sporten cadeau!

Zolang deze vrienden lid blijven blijft deze actie voor jou geldig.

Voor meer vragen over de voorwaarden stel je vraag aan info@mountainbootcamps.nl

Gratis inschrijven

Bootcamps zijn leuk, uitdagend en gezond. Zet de eerste stap in de goede richting en begin met bootcampen door hieronder te klikken.

Copyright © 2019 - Mountain Bootcamps