Ons verhaal

Hier vind je alle informatie over onze bootcamps.

Groepen

Groepen samengesteld op basis van fysieke en mentale capaciteiten. Mountain Bootcamps maakt groepen geschikt voor leeftijden vanaf 18 jaar of ouder.
Meer weten? klik hier!

Locaties

Mountain Bootcamps heeft ambities om in heel Nederland bootcamps te geven. Klik hier voor een lijst met locaties waar we op dit moment groepen vormen.

Vragen

Vragen?Mocht je nog vragen hebben, schroom dan niet en mail ons via info@mountainbootcamps.nl of klik hier en vul ons contactformulier in.

18+

Momenteel heeft Mountain Bootcamps alleen groepen voor 18 jaar en ouder. Heeft u of uw kind interesse laat dit dan weten, bij voldoende aanmeldingen wordt er een groep gestart.

Extra info

Iedere training bestaat uit meerdere onderdelen: je begint met een warming-up en eindigt met een cooling down. Daartussen zijn meestal meerdere circuitoefeningen afgelegd met wekelijks de focus op verschillende lichaamsgedeeltes. Er wordt dan meer aandacht besteed aan bijvoorbeeld de benen, de armen of de buik.

Iedereen traint bij Mountain Bootcamps op zijn eigen niveau en met een groep mensen die ongeveer hetzelfde niveau hebben: op die manier komt er nooit teveel verschil onderling. Wel komt het voor dat de één natuurlijk sterker is in de benen en de ander juist beter is in buik- of armspieren.
Mountain Bootcamps maakt veel gebruik van oefeningen die met twee of meer personen gedaan moeten worden, dit maakt de training altijd erg gezellig. Met de bootcamps gebruiken we regelmatig verschillende voorwerpen, zoals: autobanden, Swiss ball, Speedladder, Kettlebel, Ringen en nog veel meer. Naast wat we meenemen gebruiken we ook van alles wat in de omgeving staat of ligt, zoals banken en tafels. De locatie varieert wekelijks tussen een aantal locaties.

Tijdens de training ga je natuurlijk veel zweten en raak je vermoeid. Mountain Bootcamps zorgt ervoor dat er altijd voldoende water flesjes zijn om het vocht tekort aan te vullen.

Als je direct 10 strippen of meer koopt, krijg je een gratis groen Mountain Bootcamps shirt. Dit groene shirt laat zien dat je een beginner bent. Er is vier keer per jaar een belangrijke meetweek, tijdens deze week zal er een circuit worden afgelegd met daarin verschillende oefeningen. Tijdens deze week kan je lintjes verdienen om op je shirt te spelden. Heb je drie lintjes verzameld dan mag je de volgende meetweek de uitdaging aan gaan om een nieuw shirt te verdienen. Ieder shirt staat voor de moeilijkheidsgraad van de bootcamps: groen, blauw, rood en zwart (waarbij zwart het hoogste niveau is). Het is belangrijk om te weten dat alleen ingeschreven leden bij Mountain Bootcamps t-shirts kunnen verdienen.

Meer informatie? Vraag het tijdens de bootcamps of neem via deze website contact met ons op.

Copyright © 2019 - Mountain Bootcamps