Personal training

Lees hier meer over onze Personal training en hoe dat bij ons in zijn werk gaat.

Voeding

We hebben het dagelijks nodig, maar eet je wel gezond? Wij kunnen je hiermee helpen, lees hier meer!

Sportmassage

Sportmassages zijn belangrijk voor en na het sporten, lees hier meer informatie over hoe wij je kunnen helpen.

Mountain Bootcamps

Wat is Mountain Bootcamps?

Mountain Bootcamps is onderdeel van het Fitlokaal en verzorgt sinds 2013 bootcamp trainingen om iedereen te helpen op het gebied van kracht, coördinatie, conditie en doorzettingsvermogen.

Met onze bootcamps train je altijd op je eigen niveau, maar nooit alleen! Wij geloven er namelijk in dat als je samen sport je net dat beetje extra geeft. Daarom zeggen wij ook altijd: let’s get fit together!

Wil je meer weten over hoe een training eruit ziet? Hier vind je meer informatie.

Weet je al genoeg? Meld je nu aan voor een gratis proefles!

 • Persoonlijke aandacht tijdens bootcamps

  We trainen in kleine groepen zodat we iedereen de aandacht kunnen geven die ze verdienen.

 • Resultaten gegarandeerd

  Wij hebben bij ieder persoon duidelijke resultaten kunnen zien en garanderen dat ook jij resultaat zult boeken!

Bootcamp Recensies

Effectief en helemaal van deze tijd

Jony van den broek

Het werkt verslavend op de goede manier!! Trainingen NOOIT saai en NOOIT hetzelfde en niet het gevoel van niks gedaan te hebben en op eigen niveau trainen resultaat merk je aan je conditie en body kortom …. Ik zeg gewoon DOEN mountains bootcamp

Christel de Gram

Erg geslaagd eerste bootcamp (van 5) voor 15 rugbyers in Eindhoven. Nu al aan het nadenken om meer bootcamps in te plannen tijdens de winterpause!

Chris Horgan

Na 10 jaar niet meer gesport te hebben train ik sinds anderhalf jaar bij Mountain Bootcamps met een abonnement van 2x per week en ga elke keer met veel plezier stuk!

Met mede-bootcampers train je samen op individueel niveau en het is absoluut geen wedstrijd wie de beste of fitste is. Altijd varierende oefeningen op zowel kacht als conditioneel niveau en altijd buiten.

Vakkundige, gedreven en kritische trainers die weten waar ze het over hebben, jou duidelijk de oefeningen uitleggen, corrigeren en vooral aanmoedigen om toch nog die laatste paar seconden vol te houden!

Soms afzien en jezelf verwensen maar na een tijdje houd je het echt langer vol, dat is mijn ervaring en doe je bijvoorbeeld meer push-ups en squad jumps dan toen je begon. Je merkt dat je fitter wordt en sneller herstelt. Echt top, ga zo door MB!

Dave Pichel

Ik sport al 2 jaar bij Mountain bootcamps. Hierdoor blijf ik erg fit. Elke week wordt er een andere spiergroep getraind, waardoor ik in alles verbetering zie. Spieropbouw, conditie etc. Elk kwartaal Is er een meetweek waarbij ik mijn vooruitgang kan meeten. Elke keer weer spannend maar ontzettend motiverend om deze verbetering te kunnen zien. Hierdoor word ik nog meer gestimuleerd om te gaan bootcampen.

Sharon van den Broek

Elke training is weer een feest. Dankzij super gemotiveerde trainers haal ik elke training het maximale uit mezelf. Dankzij verschillende meetmomenten is inzichtelijk wat mijn vooruitgang is.

Door de inzet en begeleiding van de trainers en de leuke medesporters is elke training weer een feest! Het hele jaar door buiten trainen in weer en wind geeft na afloop altijd een heerlijk voldaan gevoel.

Olivier Zanen

Heerlijk fanatiek sporten in de buitenlucht. Sporten op een eigen niveau waarbij iedereen zichtbaar vooruit gaat. De trainers zijn in staat iedereen naar eigen kunnen te beoordelen en vervolgens sportief te laten groeien.

Sarah van der Meijden

Geen training is hetzelfde en er wordt goed gelet op het individuele niveau. Hierdoor ga je na iedere training weer met een voldaan gevoel naar huis.

PJ Heidemann

De bootcamp van FitLokaal was een leuke manier om het nieuwe seizoen af te trappen. We konden ons fysiek helemaal uitleven onder de professionele begeleiding van Martin en Jurgen.

Melanie Klement

Afgelopen zaterdag erg leuke bootcamp gehad van fit lokaal! Er waren leuke attributen zoals kettlebells en een battle rope meegenomen. De oefeningen waren ook lekker afwisselend.

Tessa Neefjes

Erg toffe Bootcamp van Martin en Jurgen, speciaal voor onze wielerploeg Swaboladies.nl De deelnemers hadden het zwaar maar hadden zeker ook lol. Weten de deelnemers prima te motiveren !

Ed den Outer

Bootcamp Agenda

Bootcamp Pakketten

 • 38,- p/m
  maandelijks opzegbaar
 • – Gratis shirt
  – Korting obstakelruns
 • 32,50 p/m
  half jaar vast
 • – Gratis shirt
  – Korting obstakelruns
  – Begeleiding op afstand
  – Eenmalig gratis personal training
 • 27,50 p/m
  1 jaar vast
 • – Gratis shirt
  – Korting obstakelruns
  – Begeleiding op afstand
  – 3x per jaar gratis personal training (twv 120,-)
  – Gratis deelname groepsuitjes

Let op, dit zijn vanaf prijzen. Hierbij gaan wij uit van een jaarabonnement

Copyright © 2019 - Mountain Bootcamps