Gezonde medewerkers dragen bij aan een gezonder bedrijf. Een sportende werknemer is namelijk productiever, fitter én minder vaak ziek. De vitaliteit van jouw personeel is dan ook erg belangrijk. FitLokaal brengt je bedrijf op een verantwoorde manier in beweging.

  • Fittere en daardoor productievere werknemers
  • Lager ziekteverzuim
  • Trainen op eigen niveau
  • Direct voor, tijdens of na werktijd
  • Op of in de buurt van jouw bedrijf
  • Teambuilding

Groepstraining voor bedrijven

Steeds meer bedrijven bieden hun personeel een wekelijkse training aan. Bijvoorbeeld bedrijfsbootcamp, bedrijfsfitness of boksen op locatie. Niet alleen om de werknemers gezond en vitaal te houden, maar ook om de sfeer op de werkplek te verbeteren. Met groepstrainingen voor bedrijven traint iedereen op eigen niveau, leren werknemers elkaar beter kennen en wordt de saamhorigheid binnen het bedrijf vergroot. Dit allemaal op of in de buurt van jouw bedrijf en onder professionele begeleiding van een trainer.

Personeel met korting laten sporten

Naast groepstrainingen op locatie biedt FitLokaal de mogelijkheid om personeel met korting te laten sporten. Werknemers kunnen in overleg gebruikmaken van Personal Training of aansluiten bij de wekelijkse Bootcamp en Boxercise groepslessen.

Ontspannen op kantoor

FitLokaal komt ook langs op kantoor voor bedrijfsmassages. Dit helpt medewerkers te ontspannen en fitter te blijven. Ook dit helpt mee om het ziekteverzuim naar beneden te brengen. Wil je een betere sfeer op kantoor neem dan contact op met ons en wij bekijken de mogelijkheden.

Samen jouw doelen bereiken?

Meld je aan en let’s get fit together!

AANMELDEN